Siltsu ku(u)sessa

Lisäämme nyt tähän, että vaikka muut lehdet revittelevät sillä, minkä tyyppinen aine metamfetamiini eli kristalli on ja miten sitä on maahan aiemmin tuotu, ei tarkoita, että Jari Sillanpää olisi sitä maahan tuonut esim. vesimeloonin sisällä. IPLS ei sorru tällaiseen revittelyyn, vaan me pysymme faktoissa ja odotamme viranomaistiedotteita.

Kuten aiemmin tässä lehdessä olemme kertoneet, suomalaiset rakastavat juoppoja julkkiksiaan. Sama koskee narkkarijulkkiksia. Jos ajatellaan vaikka sitä suosiota, jota esimerkiksi Remu ja Andy McCoy ovat nauttineet vuosikymmeniä, niin jokseenkin selvää on, että fanit eivät heitä tuomitse saati hylkää.

Viime aikoina Siltsu l. Jari Sillanpää on ollut lehtien palstoilla ahkerasti erilaisten syytösten ja arveluiden kohteena. Aivan suotta, sillä se tuskin tulee vaikuttamaan hänen suosioonsa, päin vastoin. Nähtiinhän se jo Matti Nykäsen kohdalla. Matti on ”lusinut”ja törttöillyt juovuspäissään aivan valtavasti, mutta kerää edelleen salit täyteen innokkaita faneja, missä ikinä liikkuukin. Matti Nykänen ja Jari Sillanpää sentään painivat laulajina aivan eri molskeilla. Matti Nykänen on lähinna performanssitaiteilija, sillä hän ei osaa laulaa, mutta Jari Sillanpää on Suomen kaikkien aikojen erstraditaiteilija ja ennen kaikkea loistava laulaja.

Siksi toiseksi Sillanpää kerää ressukkudellaan nyt hyvät säälipisteet faneiltaan, jotka ymmärtävät hyvin, että herkkä taiteilija saattaa langeta loveen ja hairahtua kapealta tietä vähän laveammalle aina silloin tällöin. Onhan se tavattoman hellyttävää ja inhimillistä.

Hänen väitetään kuuluvan laajaan huumerinkiin. Niin, jos huumeita aikoo käyttää, pitää tietää, mistä niitä saa. Ei siinä sen kummemmasta ole kysymys. Pelkkä käyttörikos tuskin johtaa ehdottomaan tuomioon, joten sakoilla hän tulee selviämään tästä jupakasta.

Joku media väitti, että Jari Sillanpää olisi otettu kiinni paluumatkallaan Helsingin lentoasemalla Qatar Airlinesin lennolta Thaimaan lomamatkalta hallussaan huumeita. Tätä on lähes mahdoton uskoa, sillä ei edes paatunein narkkari ole niin pihalla ja harkitsematon, että astuisi Bangkokin lentoasemalle huumeita mukanaan ja vielä arabialaiseen lentokoneeseen. Tiedossa on, että Thaimaan huumelaki on yksi maailman ankarimpia, kuten arabivaltioidenkin. Olisi sulaa hulluuttaa ottaa sellainen riski. Eihän Jari niin tyhmä ole, eihän?