Kategoriat
Uncategorized

TEUVO HAKKARAISELLA ULKOMAALAINEN MORSIAN!

Miten Jussi Halla-aho suhtautuu?

 

Koska Perussuomalaista puoluetta ei voi pitää varsinaisesti ulkomaalaismyönteisenä, niin miten puoluejohtaja suhtautuu siihen, että eräs puolueen suosituimmista edustajista mahdollisesti roudaa uuden hondurasilaisen morsiamensa Suomeen. Onko tämä linjassa puolueen periaatteiden kanssa? Hakkarainen on sentään itse ollut puolueen varapuheenjohtaja.

 

Ei ole tiedossa, mikä on Teuvo Hakkaraisen morsiamen ammatti ja aikooko hän mahdollisesti hakea työtä, jos migri hänet ylipäätään Suomeen päästää, sillä suhteen aitoutta tällaisissa tapauksissa on ennenkin epäilty, onhan Stephanie Orantes, 30 v. Hakkaraista lähes kolmekymmentä vuotta nuorempi. Ehkä Hakkarainen tarjoaa hänelle töitä sahalla, niin voisi vanhaa sanontaa mukaillen sanoa, että sai morsiankin sahalta töitä. Eikä auta vedota siihen, että onhan presidentilläkin yhtä suuri ikäero puolisoonsa nähden. Presidentin vaimo on suomalainen ja se kyllä ymmärretään perussuomalaisissa oikein hyvin.

 

IPLS:n toimituksessa pohditaan nyt, miten Perussuomalaisen puolueen etnonationalistinen (fashistinen) siipi asiaan suhtautuu? Entä Suomen Sisu, Homma foorum ja Sons of Odin? Käykö tässä niin, että he alkavat vaatia Teuvo Hakkaraiselle eroa puolueesta?