Kategoriat
Uncategorized

Köyhää presidenttiä on autettava!

Kansalaisjärjestöt ovat taas tänä vuonna rientäneet auttamaan Suomen Tasavallan Presidentin perhettä joulun onnistumisessa. Aluksi metsäylioppilaat antoivat presidentin perheelle joulukuusen, joten tänäkään vuonna Sauli Niinistön ei tarvitse kuusta kähveltää esim. Kultarannan skutsista.

Sitten Maataloustuottajain Vehmaan yhdistys antoi presidenttiparille reilun kokoisen kinkun, josta varmasti Jenni Haukio sitten keittelee vielä joulun jälkeen makoisan hernekeiton. Ei siis ole pelkoa, että perhe näkee nälkään ihan heti joulun jälkeen.

Korpo kulturgille lahjoitti Haukiolle hauen, mutta uutinen ei kerro, riittääkö siitä ihan pakkaseen asti edes pientä palaa pahan päivän varalle.

Kaiken lisäksi Karjalan liitto on luvannut toimittaa köyhälle perheelle jouluksi piirakoita, joten Mäntyniemessä kaikki hyvin ja Aaro-pojallekin luvattu, että kyllä, joulupukki tulee tänä jouluna Mäntyniemeen.

Suomen kennelliitosta sanottiin, että heillä ei ole ollut suunnitelmissa antaa Lennulle yhtään mitään, mitä me täällä IPLS:n toimituksessa pidämme omituisena. Koira parka!