Kategoriat
Uncategorized

Frederik ei lopeta uraansa!

Junttidiskon kuningas Frederik (74) eli Ilkka Juhani Sysimetsä kertoi lopettavansa uransa, mutta mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan, sanoo Jarkko Hellberg, yksi Frederikin kahdeksastatuhannesta ”entisestä intin tupakaverista”.

Hän vetoaa siihen, että esimerkiksi Hector (72) aloitti uransa lopetuksen jo reilusti yli kymmenen vuotta sitten, mutta ura jatkuu edelleen. Danny (77) piti Viimeinen ilta Dannyn kanssa- kiertueen, mutta tuskin hänkään malttaa lopettaa, vaikka hänen, jos jonkun pitäisi ymmärtää lopettaa.

Hellberg muistuttaa, että Pirkko Mannola (80) jatkaa uraansa edelleen ja jopa näyttelee vielä. Minun mielestäni Pirkko Mannola on ainoa mainituista, jonka pitäisi jatkaa uraansa.

Frederikin kohdalla tilanne on sikäli ongelmallinen, että hän on juuri tehnyt yhteistyötä Jonne Aaronin kanssa ja siitä saattaisi jatkossakin kehkeytyä jotain, mutta nyt hänen suhteellisuudentajunsa näyttää kadonneen kokonaan. Hän joutui median hampaisiin lähestyttyään missifinalisti Jutta Kyllöstä (21) härskeillä viesteillä. Toisin kuin Dannyn tyttöystävä Erika Vikman (26), Kyllönen ei ole innostunut Frederikin lähestymisestä, vaan päin vastoin, häntä vituttaa.

Mutta kuten niin monen muun artistin kohdalla olemme saneet huomata, kohun keskelle joutunut julkkis uhkaa lopettaa uransa, mutta jatkaa silti heti kun pöly kohun ympärillä on laskeutunut, sanoo ”entinen tupakaveri” Jarkko Hellberg. Hän lisää, että kerran heitin Reetulle kalsarini lavalle, mutta hän potkaisi ne tylysti takaisin.

Kuten aina, kun julkkiksen ympärillä syntyy kohu, tulee hän jälleen näkyväksi ja täten se hyödyttää maksullisia iltapäivä- ja aikakausilehtiä sekä julkkista itseään. Ja haloo, hän aikoo lopettaa uransa vasta vuoden kuluttua!