Teuvo Hakkaraisen muistoa kunnioittaen

Otsikko on makaaberi, mutta jos uskomme hyvin tuntemamme taiteilijan Eero Nurmimaan vakaumukseen, asia on aika selvä.

– kato toimittaja, asia on nyt niin, että kun kansa meni tyhmyyksissään valitsemaan Teukan Euroopan parlamenttiin, ne ei saatanat käsittäny, että ei juoppoa pidä lähettää paikkaan, jossa viinaa saa ympäri vuorokauden aivan perkeleen halvalla. Siellä muutaman kaljan vetäminen saa kenet tahansa sekoamaan lopullisesti, koska se kalja on vähintään 8,5 prossasta. Niitä kun kiskoo sixpäkin, on kännissä ku käkikello, sanoo taiteilija Nurmimaa. Käy vielä kuten Tauskille, että sammuu puiston penkille, paskantaa housuihinsa ja jengi ottaa valokuvia, laittaa Facebookiin ja Twitteriin, saatana, jatkaa Nurmimaa.

Taiteilija Nurmimaalla on kokemusta asiasta, sillä on on ollut paimentamassa Tauno Tauski Peltosta Fuengirolassa.

– Teukkaa en lähde Brysseliin paimentamaan, vaikka ymmärsinkin, että hän kernaasti palkkaisi minut henkilökohtaiseksi avustajakseen. Olishan se muuten kiva juttu, että mäkin saisin mällästää Brysselissä veronmaksajien piikkiin, mutta ei saatana mun terveys sitä enää kestäis.

– ja kyllähän siellä naisia piisaa, eikä tarvii yrittää ostaa seksiä MC Bandidosin liepeiltä. Siellä on ihan oikee punaisten lyhtyjen katu ja aina voi mennä Antwerpeniin, niin ei ainakaan kukaan suomalainen amatööripapparazi huomaa mitään. Neuvoisin ystävääni pitämään näppinsä irti Henna Virkkusesta ettei tarvii taas joutua käräjille. Se on vielä kovempi luu kuin Veera Ruoho.

– ja pahasti pelkään, että kun me seuraavaksi kuullaan Teukasta, on aika ikäviä uutisia tiedossa. Se, miten kännissä Juncker siellä välillä on, on amatöörien puuhastelua Teukkaan verrattuna. Se vetää konua Tv-kameran edessä suorassa lähetyksessä pullon suusta, perkele. Se vaatii saatana rohkeutta ja oikeaa asennetta, mutta voi viedä vahvaltakin sahurilta hengen.

– Teukka on nyt väärällä karttalehdellä lähtiessään mamuksi maahan, jossa suomella ei välttämättä pärjää, vai onko joku kuullut, että se puhuis ranskaa tai englantia?

Iltapäivälehtisanomat ei ota kantaa taiteilija Nurmimaan ennustuksiin.