Juha Sipilän vaalirukous


Kiitos Jeesus kerran vielä ajokortista, lentolupakirjasta sekä miljoonista euroista, jotka ansaitsen saada, sillä uskoni sinuun on vahva. Me uskossa vahvat saamme olla vauraita, sillä köyhillähän se usko ei niin vahva aina ole. Kiitos myös kollektiivisesta mielenhäiriöstä, jonka järjestit Rautaruukin hallitukselle, että he ensin lainasivat minulle rahaa ja sillä rahalla pystyin ostamaan valtionyhtiöltä Solintra Oy:n enemmistöosuuden itselleni. Kiitos, että et tullut häiriköimään siihen väliin, kun sitten myin Solintran amerikkalaisille kahdellatoista miljoonalla eurolla.

Jeesus sinä tiedät varsin hyvin, että Keskustapuolueen kannatus mataa nyt aika alhaalla, koska äänestäjät ovat enimmäkseen idiootteja eivätkä ymmärrä sitä, että maakuntamallilla olisimme saaneet suurimman osan maakunnista haltuumme ja paljon lisää valtaa asiassa, joka on koko budjetin suurin yksittäinen momentti. Miksi et antanut sen tapahtua?

Kiitos kuitenkin, että sain jakaa yritystukia entiseen malliin jo valmiiksi vahvoille yhtiöille. Vain siten entisestään vauraat vaurastuivat lisää. Köyhiltä otimme ja rikkaille annoimme, sillä se on oikeudenmukaista, eikö niin?

Nyt minulla olisi sinulle vain yksi pyyntö: tee ihme! Nosta Keskustan kannatus takaisin viime vaalien tasolle nopeasti, sillä ennakkoäänestys alkaa ensi viikolla ja varsinainen vaalipäiväkin on jo hyvin lähellä. Muistutan vielä kerran, että Jumala, joka istuu sinun vasemmalla puolellasi voi vaihtaa minut sinuun yhdellä mahtikäskyllä milloin vain, jos rupeat hankalaksi.

Pyydän saada huomauttaa, että saatan alkaa käyttää keksimääni aktiivimallia myös sinuun Jesse.