Taiteilija Eero Nurmimaan joulumonologi

Julkaisemme kuvataiteilija ja juoppouden apostolin Eero Nurmimaan joulumonologin poikkeuksellisesti ilman toimituksellisia huomautuksia.
Rakkaat lukijat, mä olen tällä kertaa päättänyt viettää toisenlaisen joulun. Yleensä olen joulun viettänyt kotosalla nauttien punaviinin hehkusta, mutta tällä kertaa tähän tulee olennainen muutos. Ystäväni Tauno Tauski Peltonen ehdotti mulle hyvissä ajoin ennen joulua, että viettäisimme joulua yhdessä etelässä, koska hänelle oli käynyt köpelösti. Hänen alaikäisen tyttöystävänsä isä oli näet puuttunut kovalla kädellä rakastavaisten touhuihin ja kutsunut sosiaaliviranomaiset paikalle estämään muka enempää vahinkoa tapahtumasta. Ei siis vielä ehtinyt tyttöä panna. Jumalauta ku pikkumaista vittuilua. Tauskin pitää saada itte valita seuransa.
No, me päätettiin, että lähetään Fuengirolaan pariksi viikoksi, mutta mä panin Tauskille pari ehtoa, että saan ite liputtää sangriaa rauhassa eikä mun tarvii toimii baby sitterinä Tauskille.
Ensinnäkin mulla on taiteilijana velvollisuus säilyttää maineeni fanikunnan silmissä harmittomana juoppona, mutta vähemmän skandaaleita aiheuttavana heppuna. Vittu, mä en oo Matti Nykänen tai edes Tauski, joten sanoin sille, että saatana yhtään kertaa et sitten sammu mihinkään puistoon ihmisten pällistetäväks. Muistatko, mikä häly nousi siitä, ku susta otettiin valokuvia sammuneena ja ne kuvat julkastiin Seiskassa?
Paskan hajua en kestä sitte ollenkaan, paitsi oman, joten housuus et skeidaa, vaan meet vessaan vaikka varmuuden vuoksi ennen nukkumaan menoo. Mä otan itelle oman huoneen, koska en kestä sun jurrista kuorsaamista yhtään. Ravintolassa käyt oksentamassa vessassa, koska mä en haluu, et sä spyttäät pöytään yhtään kertaa, koska Seiskan korppikotkat seuraa sua kuitenkin ja repii siitä taas kansikuvajutun, jos sulle sellanen vahinko käy.
Ja sitten ne naiset. Jos satut tapaamaan jonkun kivan friidun, niin ennen ku panet sitä, niin vaadi saada nähdä sen passi, että et vahingossa saa syytettä pedofiliasta, koska sä saatana joudut varmasti lusimaan. Sä oot sekoillu niin paljon, et me ei tarvita yhtään töppäystä enää, oletko ymmärtänyt?
Tauski vannoi, et pysyy kuosissa tällä kertaa, joten hyvää ja rauhallista joulua kaikille muille paitsi Seiskan toimittajille, jotka ei ehdi joulua viettää. Ne on duunissa koko joulun…Fuengirolassa.