Yksinkö? Hei, pidä toi!

Nainen, oletko yksin ja kaipaatko miesseuraa? Iltapäivälehtisanomien parisuhdeneuvonta antaa oikeat neuvot, kuinka välttää turhaa vaivaa ja ylimääräistä pohdintaa.

Jos olet illat yksin, mutta et haluaisi, ei kannata suinpäin rynnätä suhteeseen, vaikka parisuhdemarkkinoilla olisi kuinka paljon hyviä tarjokkaita sinun iltojesi ratoksi. Ajattele nyt herran jestas itseäsi! Sinä saatat jopa rakastua mieheen, joka sinulle sopisi kuin nenä päähän. Mitä siitäkin sitten tulisi, jos vaikka joutuisit jakamaan harmaan arkesi jonkun ”kivan kundin” kanssa. Sehän vain aiheuttaisi turhaa hymyilyä, iloa ja rentoa meininkiä elämääsi.

Sehän saattaisi jopa haluta seksiä ja aiheuttaa sinulle tuiki turhia orgasmeja. Et sinä niitä tarvitse! Vibraattorilla pärjäät aivan hyvin. Ihmisen ihokontakti on tarpeeton sinulle, joka olet jo tottunut olemaan itsenäinen nainen ja päätät omista asioistasi itse.

Vaikka nyt rakastuisit siihen ”ihanaan mieheen”, hän muuttuu joka tapauksessa rasittavaksi mistään mitään ymmärtämättömäksi tolloksi viimeistään viiden vuoden kuluttua ja silloin mietit, mitä minä näin tuossa luuserissa silloin.

Nainen, älä tuhlaa elämääsi turhilla haaveilla tasapainoisesta ja tasa-arvoisesta suhteesta, vaan Hei, pidä toi!