Ohjeita eroa harkitseville naisille


Katsomme olevamme vakavasti otettavana mediana velvolliset antamaan parisuhdeohjeita naisille, koska epäilemme, että he eivät ehkä aina muista harkita eron seurauksia riittävän tarkasti. Me emme kehoita ketään olemaan eroamatta, mutta annamme muutamia varsin hyödyllisiä neuvoja eroa harkitseville. Lisäksi painotamme, että nämä neuvot eivät koske alle viisikymppisiä.

Voidakseen antaa sille lurjukselle mahdollisimman hyvän opetuksen ennen eroa, kannattaa huolehtia siitä, että tämä on vähintäänkin sen verran hyvin ruokittu, että painoa on kertynyt riittävästi. Tämän maksimaalinen hyöty on se, että siten hänen markkina-arvonsa ei avioliiton aikana ole ainakaan kasvanut.

Jos sinulla on jo uusi mies katsottuna valmiiksi seuraavaa siirtoa varten, huolehdi siitä, että tämä tietää aikeistasi, mutta malta vielä hetki. Aina ei kannata uskoa aivan kaikkea, mitä parisuhteessa niinikään oleva sanoo oman parisuhteensa tilasta. Jos hän on jo eronnut, mahdollisuutesi saada hänet ovat olennaisesti paremmat kuin ainaisiin lupauksiin sokeasti luottaminen.

Älä nalkuta nykyiselle miehellesi kaljan juonnista ja jääkiekon katsomisesta, sillä siten varmistat, että hän on tarpeeksi alkoholisoitunut ennen eroa, mikä heikentää hänen markkina-arvoaan entisestään. Jos hän lintsaa töistä krapulan takia, anna hänen ymmärtää, että se on ihan fine. Siten hän kuvittelee, että et ole asiasta huolissasi.

Kun sitten olet lopullisen päätöksen tehnyt, huolehdi siitä, että tämä vätys on valmiiksi niin heikoilla, että hänen uudelleen pariutumisensa on käytännössä mahdotonta. Ei nimittäin olisi mukava nähdä hänen ryntäävän seuraavan vapaan naisen haarojen väliin heti sinun jälkeesi. Älä missään nimessä kehoita häntä ryhdistäytymään.

Jos olet huolehtinut omasta kunnostasi ja olet vielä vetävän näköinen, olet oikeilla jäljillä, mutta jos et, nyt olisi korkea aika tehdä asialle jotain. Mm. kampaajalla käyminen tässä vaiheessa saa miehesi epäilemään, joten tee se vasta eron jälkeen ja mieluimmin heti. Laihdutuskuurit eivät todistetusti tehoa, vaan nyt tarvitset täydellisen elämäntapamuutoksen. Tee se salaa mieheltäsi, sillä hänen ei tarvitse tietää aikeistasi mitään. Katso Googlesta, miltä näyttävät Meryl Streep, 69 v. ja Julie Roberts, 51 v. nyt niin, että siinä on taso, johon sinunkin on pyrittävä.

Tyrmäys on täydellinen vain, mikäli ero tulee miehellesi yllätyksenä ja onnistuu parhaiten, jos hän on erovaiheessa mieluimmin markkina-arvoltaan pakkasen puolella.

Iloisiin eroamisiin toivottaa Iltapäivälehtisanomien yhteiskuntatieteiden työryhmä. Puumailemisiin!