Herttuatar Meghan ei sovi kuninkaalliseksi


Herttuatar Meghan aiheuttaa päänvaivaa Britannian hoville epäsovinnaisella käytöksellään. Hän riisui kengät Australian Bondi beachilla uutisoi IS. Iltapäivälehtisanomien Lontoon kirjeenvaihtajan mukaan tämä ei ole ainoa moka, jonka takia prinssi Harry saa hävetä raskaana olevaa vaimoaan. Tiedossa toki on, että muutokset keltarauhasen toiminnassa saattavat muuttaa raskaana olevan herttuattaren käytöstä, mutta hän on ollut omituinen jo ennen raskaaksi tuloaan, sanoo kirjeenvaihtajamme Brian Witthacker Lontoosta.

Meghanilla on paha tapa mm. nostaa oikea jalka vasemman päälle istuessaan jalat ristissä ja vaihtaa yhtäkkiä jalanvaihtojärjestystä, mikä ei kertakaikkiaan sovi hänen asemassaan olevalle kuninkaalliselle. Hänen on nähty kerran nuolaisevan veistä päivällispöydässä ja tämä ei jäänyt kuningatar Elisabethiltä huomaamatta. Elisabeth mulkaisi Meghania moittivasti ja väitetään, että prinssi Harryn isoäiti olisi puhunut poikansa Charlesin kanssa siitä, pitäisikö Meghan lähettää sisäoppilaitokseen uudelleen koulutettavaksi. Charles oli sitä mieltä, että kyllä se pitää tehdä myöhemmin, mutta ei raskauden aikana, sillä ensinnäkin olisi aika hankalaa pukea raskaana oleva miniä koulupukuun ja eihän siihen tolloon mikään uppoa tuossa tilassa, kun hormonit hyrräävät kuin Aston Martinin kierroslukumittari.

Britanian hovin tallimestari Toby De Vil on sanonut Charlesille, että hänellä saattaisi olla vuosisatoja vanha keino saattaa herttuatar raiteilleen, mutta sitä prinssi Charles ei ole valmis hyväksymään, sillä hän epäilee, että prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin seuraava lapsi saattaisi muistuttaa ulkonäöltään tallimestaria.