Juopolle maajussille morsian ensitreffeillä alttarilla alasti

Tuttu taiteilijamme Eero Nurmimaa esitti toimituksellemme, että hän aikoo laajentaa taiteellista ilmaisuaan TV-tuotannon puolelle. Nurmimaa on seurannut ns. reality-sarjoja televisiosta aina kun on ollut sen verran selvin päin, että silmät ovat auki pysyneet. Hänestä tuotannoissa on saavutettu saturaatiopiste, mikä tarkoittaa, että uutta on lähes mahdoton enää keksiä. Näin hän lähetti sähköpostia tuotantoyhtiö FremantleMedia Finland Oy:lle tarkoituksenaan saada ideansa tuotantoon.

  • Ajatuksena on, että yhdistetään kaikki nämä  täysin älyvapaat ohjelmaformaatit ja saadaan aikaan kerrankin jotain aivan uutta. No, kaikkia näitä on kokeiltu ja menestystäkin on tullut, mutta tämä lyö kaikki aikaisemmat ennätykset, hän kertoo. Mulla on valmiina muutaman trailerin kässärit jo ja jos tuotantoyhtiöstä annetaan vihreää valoa, niin alan kirjoittaa kässäreitä tosissani. Onko siinä alkuperäisten ohjelmien tuottajien kanssa sitten riitelemistä, en tiedä, mutta se pitää tehdä niin ovelasti, että eivät ulkomaiset tuotantoyhtiöt pääse meitä käräjille haastamaan. Esimerkiksi Maajussille morsian on alun perin amerikkalainen Farmer Wants A Wife-ohjelma ja FremantleMedia Finland Oy maksaa rojaltit sinne, mutta me muutetaan kässäriä niin paljon, että alkuperää ei voi jäljittää.

Mä olen jo jutellut mun frendien kanssa ja aika moni niistä on luvannut tulla mukaan, vaikka eivät varsinaisesti ole maajusseja. Ei sillä nyt niin väliä ole, me voidaan sanoa aina, että onhan niillä nyt ainakin kasvihuoneet ja siellähän kasvaa vaikka mitä höpöheinää, you know.

Ainakin Tauski en ehdottomasti luvannut tulla mukaan ja Matti Nykänen  (aviossa viidettä kertaa) puoliksi lupasi, vaikka se on naimisissa nyt. Matti sanoi, että kyllä toi toinenkin Pia tosta varmaan kohta lähtee, joten kaikkeen on varauduttava. Jope Ruonansuu on vähän huonossa hapessa nyt eikä dokaa, mikä on valtava menetys, mutta lupasi harkita mukaan tuloa, jos syöpä saadaan kuriin ja ratkee taas ryyppäämään. Lupaavalta näyttää, eikö niin?

Jos kysyt, että tarvitaanko me vaan julkkiksia, niin vastaus on ei. Me pidetään näitä koko kansan pelleja vaan vetonauloina ja otetaan halukkaita dokuja sitten jatkossa mukaan, you see. Niinku se Iltapäivlehtisanomien meteorologi Yrjö Ärjy, se on vaan puoliksi julkkis, vaikka itse luulee, että koko kansa sen tuntee. Ei muuten tunne, sanon mä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *