Tapparan soluttautuja aiheutti vesiliikenneonnettomuuden

Ilta-Sanomat kirjoitti aiemmin, että M/S Tampere oli onnettomuushetkellä matkalla Hämeenlinnasta Tampereelle mukanaan jääkiekkojoukkue Ilveksen faneja, jotka olivat palaamassa HPK:ta vastaan pelatusta ottelusta.”

Iltapäivälehtisanomien saamien tietojen mukaan asialla ei ollut juopunut laivan kapteeni ja tämän vahvistaa rikoskomisario Juha Myllymäki Sisä-Suomen poliisilaitokselta. Sen sijaan asialla oli luultavasti Tapparan soluttautuja, joka oli muka Ilveksen kannattajana mennyt M/S Tampereen hyttiin häiritsemään laivan kapteenia niin, että tämän tarkkaavaisuus heikentyi ja laiva karahti kiville Akaan Vanajavedellä.

Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Ilveksen kannattajaksi naamioitunut mies on nähty Tapparan paidassa joka ikisessä Hakametsän kotiottelussa sekä usein myös vierasmatseissa. Miehen oli tunnistanut eräs Lare, joka sanoi, että tyyppi oli ollut hänen kanssaan samalla luokalla ala-asteella ja ollut omituinen jo silloin.

IPLS jatkaa Ilveksen kannattajien haastatteluja ja palaa asiaan heti, kun yllä väitettyyn saadaan vahvistus Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *