Kategoriat
Uncategorized

Jope Ruonansuu ja Matti Nykänen Vain Elämään

Kuten yleisesti tiedetään supersuosittu Vain Elämää sarja on antanut monelle jo artistiuransa ehtoota viettäneen viihdetaiteilijan uralle uutta potkua. Toisaalta se on myös tuonut ns. suuren kansan tietoon muualla hyvin pärjänneen Sunrice Avenuen Samu Haberin. Se oli monelle yllätys, että Haber on Saksassa niin iso megatähti, jotta hän on istunut The Voice of Germanyn valmentaja-tuomarina jo neljä kautta.
Tuotantoyhtiö Banijay Finlandin tiimissä istuvan nimettömänä pysyvän vinkkihenkilömme mukaan uutta boostia uralleen kaipaavat nyt Jope Ruonansuu ja Matti Nykänen ja siitä syystä heitä aiotaan pyytää mukaan seuraavalle kaudelle. Vuoden 2018 keväällä esitettavä Vain Elämää on jo kuvattu, mutta seuraavaa kautta suunnitellaan jo täyttä häkää, sanoo vinkkihenkilömme.
Lisäksi olimme ajatelleet, että seuraavalla kaudella mukaan voitaisiin pyytää Pirkko Mannola (79 v.) ja Vieno Kekkonen (83 v.) mikäli he pystyvät tulemaan paikalle omin jaloin. Myös Matti Nykäseltä edellytetään omin jaloin paikalletuloa. Muista kutsuttavista emme vielä puhu.
Jope Ruonansuun tiedetään pysyneen raittiina jo sen verran kauan, että hänen suhteen emme ole huolissamme, mutta Matti Nykäsestä emme voi mennä takuuseen, koska hän joko otti tai ei ottanut ja siksi olemme pyytäneet konsultaatiota Iltapäivälehtisanomien meteorologilta ja alkoholiasiain erikoisasiantuntijalta Yrjä Ärjyltä. IPLS:n toimitus kiittää luottamuksesta.
Muistissa on hyvin hiljattain sattunut tapahtuma, kun Seiska järjesti pikkujouluristeilyn, jossa Matti ryyppäsi niin rajusti, että hänet jouduttiin tuomaan laivasta pyörätuolissa. Tätä emme voi sallia Vain Elämää ohjelmassa ja siksi vaadimme Matilta kirjallista lupausta siitä, että omia eväitä ei Satulinnaan tuoda ja siellä hän juo vain vettä. Teräaseiden tuontikielto paikalle tullaan lisäämään myös lupaehtoihin.
Banjayn vinkkihenkilön mukaan Vain Elämää sarja on tuotantoyhtiölle niin tärkeä, että mitään ei voi jättää sattuman varaan, mutta jos saamme yllä mainitut artistit mukaan ja kaikki menee hyvin, kausi tulee olemaan mahdollisesti kaikkien aikojen paras