Kategoriat
Uncategorized

Tervetuloa vankilaan

Onko sinulla toimeentulo-ongelmia? Eivätkö rahat meinaa yksinkertaisesti riittää? Oletko asunnoton tai uhkaako sinua häätö?

IPLS:n neuvontapalvelu auttaa sinua. Me kerromme, miten voit ratkaista kertaheitolla kaikki ongelmasi. Ryhdy rikolliseksi ja tee niin raskauttava rikos, että varmasti häkki heilahtaa. Emme kuitenkaan suosittele henkirikosta, vaikka mielesi tekisikin tappaa exäsi nyxä. Huumekauppaa emme niinikään suosittele, sillä siinä on vaarana, että sivulliset joutuvat kärsimään.

Vanha kunnon keino on pankkiryöstö ja sen voi helposti tehdä netistä ostettavalla värikuulapyssyllä. Se totta kai pelästyttää pankin henkilökunnan, mutta se on ohimenevää. Pankeissahan ei suuria määriä käteistä nykyään ole, mutta sitä sinun ei tarviste tietää. Suoritat ryöstön ja niin pääset todella helposti vankilaan.

Vankilassa sinusta pidetään huolta 7/24 eikä  tarvitse itse huoletia yhtikäs mistään. Saat ilmaisen asunnon, ruoan, puhtauden, terveydenhuollon sekä kuntosalin. Ajattele, ei tarvitse maksaa salimaksuja ja kunto kohenee. Lisäksi voit askarrella vaikka pienoislaivoja, jos olet kätevä käsistäsi, lukea kirjallisuutta tai opiskella. Meillä on tiedossa eräs vanki, joka luki itsensä filosofian tohtoriksi vankilassa.

Vankilassa oleminen vastaa helposti parin tonnin kuukausituloa netto ja saat lisäksi siitä itsellesi hieman päivärahaa ja lomille päästyäsi saat lisäksi litteran matkaa varten.

Kanattaa harkita vakavasti rikolliseksi ryhtymistä.