Kategoriat
Uncategorized

Lento YÄ 10121

Tervetuloa IPLS Airlinesin lennolle YÄ 10121, täällä kapteeninne Yrjö Ärjy ja lentoperähenkilönä toimii hyväperäinen toimitusharjoittelija Jasmine Äkkiväärä. (Ai ne polkimet, Jasmine älä saatana polje niitä, ne on peräsinvakaimen polkimet) (Äläkä sinä Ykä sano mua hyväperäiseksi matkustjien kuullen tai osallistun ME TOO-kampanjaan)

Konetyyppi jolla tänään lennämme lomalennon Dante Infernoon on Venäjän valtion ylijäämävarastosta ostamamme Ilyushin 18 potkuriturbiinikone vuodelta 1959. Tässä on se hyvä puoli, että jos kaksi moottoria sammuu, voimme hyvin lentää kahdella vielä toimivalla. Jos kaikki moottorit hajoavat, on tässä koneessa niin hyvä liitosuhde, että me vain etsimme lähimmän kentän ja liitelemme sinne laskeutuaksemme turvallisesti.

Lentokorkeutemme riippuu säätilasta, mutta kyllä tällä rakkineella pääsee ihan 33 000 jalkaan asti. Lentonopeutemme vaihtelee tuulista riippuen 400-600 km/t. (Jasmine älä nyt perkele ala meikata, vaan lennä tätä konetta ku mä puhun matkustajille) (Emmä ehtiny meikata himassa ku sua panetti niin helvetisti)

Arvioitu lentoaikamme Dante Infernoon on kolmekymmentäkuusi tuntia ja teemme matkalla kahdeksan välilaskua, jos lentosuunnitelmamme pitää kutinsa. (Ja eihän ikinä ole pitänyt, mutta sitä et Jasmine tällä kertaa mene kertomaan matkustajille)

Sää Dante Infernossa on helteinen, suorastaan kuuma, kuten me Devilet olemme tottuneet hauskasti kuvailemaan. Jos joku on sattunut syntiä entisessä elämässään tekemään, nyt on myöhäistä rukoilla anteeksiantoa, sillä tälle lennolle ei ole myyty paluulippuja.

IPLS Airlinesin puolesta toivotan teille miellytävää viimeistä matkaa.