Kategoriat
Uncategorized

Kasvaako Markun kasvihuoneessa höpöheinää?

Suomen huutokauppakeisarin rengin Markku Saukon tiedetään olevan vaimonsa Annen kanssa intohimoinen puutarhaihminen. Hän on kertonut julkisuudessa, että hän on harrastanut mm. kasvihuoneviljelyä jo vuosia ja Heli Palsanmäen mukaan Markun rahat menevät multaan. Tässä ei ole mitään outoa, mutta eräs jyväskyläläinen vinkkimiehemme ”Masa” on kertonut, että kaikki ei ehkä olekaan niin auvoista kuin julkisuuteen on kerrottu.

Markku itse on sanonut julkisuuteen, että ei tiedä, mitä kasvihuoneessa kasvaa. ”Masan” mukaan asiassa saattaa piillä ongelma, josta Markku ei itsekään ole täysin selvillä. Höpöheinän kasvattaminen Suomessa on laitonta ja sitä Markku ei taida tietää, korostaa ”Masa”.

– enhän mä voi siitä varma olla, mutta ku Markun iloista naamaa katselee ja vilpitöntä ilmettä, niin epäillä sopii, että kasvihuoneessa kasvaa muutakin kuin tomaatteja ja astereita. Joskus sillä seisoo silmät päässä niin, että varma ei voi olla enää mistään, luonnehtii ”Masa”.

Iltapäivälehtisanomat ei väitä, että Markku kasvattaa höpöheinää kasvihuoneessaan, mutta seuraa tilannetta ja palaa asiaan ensi syksynä. Silloin joku papparazimme on varmasti ehtinyt kuvata kasvihuoneen.